Szünetelés???

Egy ideje már nem írtam az oldalra. Egészen pontosan két hónappal ezelőtt volt utoljára poszt. Ami hát nem a legjobb, és eddig mindig ott motoszkált bennem, hogy azért ezzel is foglalkoznom kell. Szóval arra gondoltam, hogy kicsit helyzetjelentek. Csak így gyorsan. Röviden és tömören. (Na jó, lehet kicsit csapongóan…)

Szóval a helyzet az, hogy lassan egy hónapja dolgozni kezdtem. (Végre… ) És egyelőre ez minden erőmet leszívta, amit például a blogra tudtam volna fordítani. Oké, tudom, ez nem mentség. Bár ettől függetlenül, annak szánom. (Jó, tudom, hozzáállás nulla.) Szóval ez inkább amolyan kényszerszünet volt a részemről. Mert bár szívesen írtam volna posztokat, valahogy sosem úgy jött ki a lépés, ha pedig éppen időm még lett is volna, közbejött valami, és mégse tudtam leülni, hogy összehozzak valami értelmeset. Értelmesnek tűnőt.

Most már talán kezdenek lecsillapodni körülöttem a kedélyek. Jobban átlátom a saját időmet, és ezáltal jobban be is tudom osztani. Ami hát szerintem mindenképpen előny, ha van az embernek blogja, amivel szeretne foglalkozni. És amire ugye csak szabadidőben van ideje.

Úgyhogy, ami ennek a kis posztnak a célja lenne, az valami olyasmi, hogy nem tűntem el, és még mindig szívesen írok ide. Most már időm is lesz rá, remélem. Úgyhogy hamarosan érkezik egy olyan új poszt, ami már valóban értékelhető lesz, és nem csak egy magyarázkodás. Szóval tartsatok továbbra is velem, mert kényszerszünetek ide vagy oda, azért ez a blog még mindig a szívem csücske. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s